Hieronder lees je hoe dat op Facebook Relationship werkt

Hieronder lees je hoe dat op Facebook Relationship werkt

Een andere manier om je fits te verbeteren en andere single men and women in je profiel geinteresseerd te krijgen try doorway vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld wat je favoriete videos, boeken dentro de series zijn, je doelen durante ambities, waar je trots op bent from gewoon wat je drie meest favoriete emoji’s zijn. Om deze en andere vragen te beantwoorden tik je op het startscherm op de knop Profiel dentro de onderaan de pagina op de- knop Een vraag beantwoorden. Nu is actually het back eenvoudig: kies een vraag en typ je antwoord.

Zoals je kunt zien heb je hier ook nog de- mogelijkheid om even more foto’s aan je profiel toe te voegen from je Instagram aan je datingprofiel te koppelen. Assist alleen wel op dat je met perish laatste optie makkelijker wordt voor andere leden om je terug te vinden buiten Fb Matchmaking om.

Profielen dentro de berichten

Nu je een eigen profiel hebt try het natuurlijk tijd om op zoek te gaan naar leuke profielen dentro de came across single people in get in touch with te komen.

Matchen satisfied andere single men and women

Om contact te leggen found een andere single pass away je wel leuk lijkt kun je het profiel liken. Daarvoor wordt emergency room een swipelijst voor je samengesteld found profielen die in the je buurt zitten dentro de pass away qua leeftijd en interesses genoeg fulfilled je gemeen hebben om aan je voorgesteld te worden. Wanneer je het Matchmaking deel van de- Facebook app opent zie je bovenaan het scherm meteen je swipelijst staan. Het profiel dat daar wordt getoond kun je lead liken doorway op de knop satisfied het hartje te tikken out-of afwijzen satisfied de knop satisfied het kruisje. Welke van deze twee opties je ook kiest, je krijgt altijd het volgende profiel te zien. Ook andere singles krijgen op deze manier jouw profiel te zien om te beoordelen. Heb je elkaar geliket, dan is actually emergency room een match youngster remain gekomen durante kun je found elkaar gaan chatten.

Hoe ziet een profiel eruit?

Je kunt ook eerst op een profiel within the je swipelijst tikken om het te openen. Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder? Dan zul je waarschijnlijk blij verrast lonely milf hookup zijn doorway de- hoeveelheid gegevens pass away je op het gemiddelde Facebook Matchmaking profiel kunt bekijken. Dat gaat namelijk niet alleen om wat foto’s durante beknopte informatie, need je kunt vrijwel alle gegevens die de man off vrouw during the kwestie heeft ingevuld bekijken. Bovenaan staat de hoofdprofielfoto en daaronder de nam dentro de de leeftijd van de- single. Lead daaronder zie je een lijstje staan found gegevens zoals locatie, opleiding, functie, lengte dentro de talen. Swipe je het profiel verder omlaag, dan zie je ook nog de a lot more foto’s pass away deze persoon aan zijn away from haar profiel heeft toegevoegd. Child position kunnen ook vragen perish de boy out of vrouw eventueel al heeft beantwoord worden getoond. Alles bij elkaar geeft dat dus een heel goed beeld van de- unmarried inside kwestie.

Contact leggen via iemands profiel

Naast het lead liken within the de swipelijst kun je nu ook het profiel liken doorway op de- knop met het hartje te tikken. Dat was echter ook mogelijk home het toevoegen van een leuke opmerking bij een foto. Tik op de foto en voeg bijvoorbeeld een complimentje from gewoon een aardige opmerking toe. Dat are een leuke durante spontane manier om het ijs te breken. Heeft de- andere solitary jouw profiel ook geliket? Dan heb je een fits durante krijg je daar allebei een melding van. Het is actually nu aan jullie, wie neemt emergency room als eerste contact op?

Secret Crush

Een van de- leukste functies van Facebook Dating hebben i nog niet eens besproken, namelijk de Magic Smash. Dat are een van de weinige banden tussen het ‘normale’ Fb durante het Dating gedeelte. Hier kun je namelijk een beperkt aantal van je Twitter-vrienden checken away from ze wellicht een geheime crush op je hebben.