Fetisch En fetisch befinner sig e sak sasom astadkomme vissa persone upphetsade

Fetisch En fetisch befinner sig e sak sasom astadkomme vissa persone upphetsade

Femme Betyder ”kvinna” kungen franska. I stort betyder femme namligen en fruntimmer sasom ar femininu… samt lesbisk (OMG denna paradox!) Det kanns sasom ordet befinner si uppfunnet for att visa pa att inte alla lesbiska ar butch flator. Femme kan samt vara nagon queer konsroll darbort man overdriver kvinnliga attribut darfor at betvivl. F sasom en feminin drugga.

Femmeslash / Femslash djavel ficion som utspela om tvenne kanda kvinnor/kvinnliga karaktarer sasom befinner si alskande eller kata pa varandra. Nar det utspela forsavit karla odl heter det endas Slash.

Vanliga fetischer ar klackskor, kondo sam skin, men karl kan ocksa tillverka fetischer pro udda saker saso applen, skrynkliga ark, lukten fran surstromming – jada, vad som helst! Ens fetischer ses idelige som ett maste for att hane skal klara av liv ut sin sexualitet hel. Personer bruten alla kon sam sexuella laggningar kan ha fetischer.

Fetischistisk transvestism Att tanda pa att pynta sig i stas sasom anses vara forbjuden i och med do sags exklusivt tillhora det motsatta konet. Somliga manliga fetisch istiska transvestiter tander t.ex. gallande kanslan eller/och utseendet utav stra snav nylonstrumpbyxor. Ehuru tabukanslan ar nagon fraktio fetischen odl befinner sig det svarare stav kvinn att liv ut FT. Byxa, slipsar och skjortor age blivit ”for” accepterat gallande kvinn numera.

Fjolla / mesi En tont ar ett lesbisk man saso beter sig mer feminint an normen medger. Att besta riktig mesig ar att finnas till ganska overdrivet ”tjejig”, spannande och prata villi e – tillsynes/hores – tillgjort takti. Pro somliga borjar fjolligheten allareda sasom avkomma och forut andra befinner sig det en jargong mellan kompisar eller for att signalera sin homosexualitet till omvarlden. Hollywood anvander sig ideligen utav sterotyp fjollan for att villi e kap metod forete som roliga. Stereotypfjollan laspar, slanger tillsammans handlederna sam himlar tillsamman ogonen.

Fordomar /Fordomsfull Att doma nagon villi forhand ino bolle eller de facto

FTM Forkortning forut Female-to-male. Russian Cupid kostnad Transsexuella som fotts tillsammans manlig biologiskt kon skad saso itu skild anledningar kanner att do borde blivit fodda i en kvinnlig lekamen istallet. For att fa ett manligare lekame tillat massor FTMs – postum diagnostisering – testosteroninjektioner samt vissa vill aven andra sin kropp plus tillsammans kirurgiska ingrepp.

Lagstridig frukt Att vilja innehava nagot/nagon for att herre ick kan fa det eller ehuru hane inte kan lite det. Lockelsen ino tabuer samt andra barrikad. Massor karlekshistorier handlar ifall forbjuden frukt – t.ex. Romeo & iljer brakar. Annan otillaten frukt kan finnas till kompisens kompanjon, ens basta omtanksam, ett syskon, vem saso helst it dit kon…

Ifall karl endas anser ”vi har e forhallande” odla betyder det mestadel ”vi befinner si ihop ”

Nar herre age fordomar tar man inte hansyn at informatio inte med domer efter udda kass erfarenhet itu dylik saker/situationer alternativt va andra manniskor sagt om saken. Fordomar kan vara riktade till nago manniska, en sjukdom, nagon sexualitet, en folkslag, en oke utseende osv. Fordomar befinner si till for att forenkla for oss och for att ick hjarnan skal behova omforma varend upplysning oupphorlige, men om hane behandlar folk efter tryt fordomar kan dom bliva sarade, krankta samt det kan raknas saso diskriminering. Ifall man uttalar sig fordomsfullt sam fornedrand til ett minoritet odla kan hane bli domd pro hets mot sta. Mestadels blir man itu tillsammans de majoritete fran tryta fordomar nar karl laser villig inom amnet.

Karleksforbindelse Hur man forhaller sig mot andra personer. Ett ovrig glosa forut samband. Hane kan tillverka e hatforhallande och hane kan innehav en lov sforhallande, hane kan aga daliga familjeforhallanden och karl kan hava kortvariga sexuella forhallanden.